english Russian arabic turkish
<< Geri Dön
Açık Otopark kapatma sistemi OPEN – PARK MODEL 2001
Keywords:Açık Otopark Kapatma Sistemleri ,Bursa,İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya,Kayseri,Adana,Mersin,Manisa,Aydın,Muğla,Bodrum,Kuşadası
Open–Park model 2001 Markası İle Üretimini Yaptığımız 2001 Model Numaralı Otopark Gölgelendirme Sistemimiz, kullanım alanları olarak Fabrika otopark gölgelendirme, Açık otopark gölgelendirme, Kurumsal Toplu otopark gölgelendirme, Villa Özel Yapılar da Sundurma Gölgelendirme ,Açık otopark kapatma sistemleri Estetik ve Güçlü Statik Yapısı İle Değerli Müşterilerimizin Tercih Sebebi Olmaktadır.Asma Germe Sistem Olarakta Bilinen Otopark,Özel Yapılar veya Toplu Otoparkların Güneş,Kar,Dolu ve Yağmur Gibi Zararlı Dış Etkenlerden Korunmasında Üstün Başarı Göstermektedir. Modüler Yapısı Sayesinde Sundurma Sistemi Montajı Çok Daha Kolay Olmakta defalarca Söküp Takılmaya Olanak Tanımaktadır.Üzerinde Kullanılan Membran 900 gr/m2 Ağırlığa Sahip Çok Sağlam Bir Ürün Olup Asma Germe Sistemler İçin Üretilen Stadyum Alışveriş Merkezleri Gibi Çok Büyük Alanların Üzerini Kapatmak İçin Kullanılan Dünyanın Tercih Ettiği Bir Membran Çeşididir.Çelik Konstrüksiyonda Kullanılan Malzemeler 114 mm x 4 mm,102 mm x 4 mm ,102 mm x 3 mm ,60 mm x 3 mm Çaplarında Çelik Borudan Üretilmekte ve İstenilen RAL Renginde Sunulmaktadır.Ürünümüz 50 kg/m2 Kar Yükü ve 90 km / h Rüzgar Yükü ne Dayanımlı Mühendis Onaylı Statik Raporları Mevcuttur. Sistem Otopark Bitiş Noktasındaki Direklerden Asma Germe Sistem Yapısı İle Otopark İçindeki Manevra Kabiliyetini Maksimum Seviyede Sağlamaktadır.

ÜRÜN GÖRSELLERİ
ÜRÜN VİDEOSU

Otopark Gölgelendirme Sistemi yapan firmalar denince akla ilk gelen ESENCE YAPI firmamızdır. Yurt içi ve yurt dışı projelerimizi incelemek için Referanslar sayfamıza bakabilirsiniz. 

Otopark Gölgelendirme renk seçeneğimiz vardır. Metal Aksamlarda İstenilen RAL Renklerinde İmalat Yapabilmekteyiz.Membran Renklerinde Stoklarımızda Bulunan Renk Seçenekleri nin Yanısıra İthalatçı Firma Stoklarındaki Renk Seçenekleri İçinden Seçim Yapılabilmektedir.

Otopark Gölgelendirme fiyatları yapılacak mekandaki alana göre değişiklik göstermektedir. bu sebeble net fiyat veremiyoruz. yer bilgisi ve alan ile ilgili bilgiler ışıgında iletişim sayfamızdan bize ulaşarak fiyat teklifi alabilirsiniz

2001 Model Otopark Gölgelendirme Sistemimiz Toplu Otoparkların Haricinde Bireysel Otopark Gölgeliği Olarakta Tercih Edilmektedir.
<< Geri Dön
Ekibimiz

16

Tecrübe

29

Biten Projeler

13812